Цікаві факти про породу померанський шпіц, які варто знати

Порода шпіц померанський – одна з найдавніших в Центральній Європі. Історики зазначають, що її вік становить приблизно 2500 років. На Балтійському узбережжі, в Німеччині, знаходиться регіон Померанія, де вперше вивели цю породу. У такий спосіб собака й отримала свою назву.

Собаки шпіци: чим вони особливі?

Собачки шпіци – мають високий інтелект та легкий характер, що дозволяють їм знайти спільну мову з дітьми та дорослими. Вони віддані, ласкаві, легко підлаштовується під настрій господарів та особливо трепетно ставляться до маленьких дітей. Перевагами померанських шпіців можна вважати:

Померанські шпіци розплідник
Веселий характер, завдяки якому з таким пухнастим другом ви не будете нудьгувати.
Милий зовнішній вигляд, що дарує посмішки не тільки власникам, а й людям навколо.
М'який характер, завдяки якому собачки легко вживаються з іншими тваринами.
Нестримну енергію, що буквально ллється через край, яка спонукає господарів також почати вести більш активний спосіб життя.
Густу та пухнасту шерсть, яка є прикрасою та родзинкою цієї породи.
Інтернет-магазин зоотоварів Шпіцеманія – тільки якісна продукція, перевірена нашою шпіце-бандою,що принесе користь та задоволення власнику і його підопічному.
Пропонуємо вашій увазі 10 цікавих фактів про шпіців собак:
Це норовливий активний пес, який має відважний дух та хоробре серце. Шпіци навіть можуть напасти на більшого за розмірами противника, захищаючи свою територію та сім’ю.
Звикнувши до людини, вони будуть до безтями любити свого господаря. Свою відданість та любов шпіц пронесе через усе своє життя.
Два песики цієї породи були врятовані з «Титаніка».
Вони дуже розумні й схоплюють команди на льоту. Вже в п’ять місяців тварини освоюють основні команди, але під час дресирування важливо заохочувати підопічного за хорошу поведінку.
Вони мають дуже дзвінкий голос. Часто у цуценят проявляється схильність до надмірного гавкоту, тому дуже важливо займатися їхнім вихованням із раннього віку.
Навіть літні тварини залишаються дуже активними. Їм потрібен постійний рух як для розваг, так і для підтримки здоров’я.
Середня тривалість життя собак 12–15 років. При ретельному догляді тварини доживають й до 20-річного віку.
Їхні предки в 17 столітті важили близько 15 кілограмів. Сьогодні ж шпіци важать 2–3 кг.
Власниками цих маленьких собачок часто є відомі люди. Наприклад, Сильвестр Сталлоне, Джамала, Олександр Усик, Єва Лонгорія, Шерон Осборн, Хафтор Бйорнсон, Міккі Рурк, Крістен Стюард, Ніколь Річі.
Померанець – найкращий із собак-компаньйонів, тому будьте готові до того, що якщо у вас вже є шпіц, то вас завжди буде переслідувати думка, що вам потрібен ще один.

Любов та хороший догляд допоможе насолоджуватися спілкуванням з відданим маленьким другом протягом тривалого періоду. Кожен день він буде дарувати радість та посмішку своїм власникам!

Шпіц - собака дрібної породи

Де можна купити все для померанських шпіців?

Найкращі товари для шпіців в асортименті, підібрані з турботою та любов'ю, ви знайдете у зоомагазині Spitze-mania. Оформити замовлення на сайті можна у будь-який зручний для вас час. Менеджери магазину Spitze mania перетелефонують в робочий час для уточнення деталей.

Каталог

В онлайн-каталозі представлені: іграшки, аксесуари, засоби для гігієни та догляду, препарати від кліщів, блох, глистів, а також корм та різноманітні смаколики. Ми забезпечимо всіма необхідними речами, які вам знадобляться з появою маленького цуценяти у вашому домі.

Товари для догляду за собаками в інтернет-магазині Шпіцеманія

Купити товари для собак на сайті spitze-mania.com можна зі швидкою доставкою «Новою Поштою» по Україні. Оплатити замовлення клієнт може при отриманні у відділенні або ж здійснивши грошовий переказ на картку «ПриватБанку» чи «Монобанку».

У разі потреби ви можете проконсультуватися та отримати корисні поради від власниці розплідника померанських шпіців Kisses of fire. Вона знає все про шпіців, і може розказати вам багато цікавої інформації. Зоомагазин «Шпіцеманія» – все необхідне для вашого пухнастого друга в одному місці!

keyboard_arrow_up